Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Emily Osment

 

 • Értékelés
 • tehetség: 93%
 • stílus: 91%
 • szimpátia: 93%
 • Születési név
 • Emily Jordan Osment
 • Becenév
 • Em, Emz, Emmzy
 • Születési idő
 • 1992. március 10.
 • Születési hely
 • Los Angeles, California, USA
 • Foglalkozás
 • színésznő, énekesnő
 • Családi állapot
 • hajadon
 • Magasság
 • 159 cm
 • Eredeti hajszín
 • szőke
 • Szemszín
 • kék
 • Csillagjegy
 • Halakemily-osment-0716.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KORAI ÉVEK

 

Emily Jordan Osment 1992. március 12-én született a napsütét Kalifornia állambeli angyalok városában, Los Angelesben. Emilyt a szülei római katolikusként nevelték.

Édesanyja Theresa Osment (leánykori neve Theresa Seifert), aki a John C. Fremont Elementary School-ban angoltanárként dolgozik. Az édesapja Michael Eugene Osment, aki szintén színész. Van egy 4 évvel idősebb tesvére, Haley Joel Osment, aki az apukájához és Emilyhez híven szintén a szórakoztató iparban helyezkedett el, ugyanis ő is színész. Őt a Hatodik érzékben láthattuk, illetve a botrányairól is elhíresült, pedig mikor gyerekként a karrierje csúcspontján járt, mindeki őt jósolta a világ legígéretesebb gyerekszínészének.

Emily gyerekszínészként is ismert, ugyanis korai karrierjét 1998-ban kezdte, amikor az FTD cég reklámjába beválasztották. Innentől számos reklámokban láthattuk, sőt, még a Halálbiztos diagnózisból ismert Dick Van Dyke-kal is szerepelt néhányban. Ezután természetesen nem volt kérdés, hogy a komolyabb színészet mellett döntsön, és filmekben, s sorozatokban szerepeljen, avagy az édesapja, és a testvére nyomdokaiba lépjen.

 


SZÍNÉSZI KARRIER – ISMERTTÉ VÁLÁS

 

A reklámok után rögtön belevágott a közepébe, és a Tinititkok című vígjátékfilmben kapott egy kis szerepet Eugene Levyvel és Linda Hamiltonnal, mint a kis Miranda Aiken. E szerepe után már csak dobálták neki a filmszerepeket. Ebben az évben még két szerepet tudhatott a magáénak: a Hallmark csatorna A tél vége televíziós filmjében Cassie Witting-ként, illetve a Űrbalekok sorozatban Dahlia-ként láthattuk. Az előbbiben oly nagy sikereket ért el, és nagyon tetszett a fiatal Emily által játszott szereplő, hogy máris kapott egy Young Artist Award jelölést.

Az akkori 8 éves kislány 2000-ben az Edwurd Fudwupper Fibbed Big kisfilmben a szinkronhangját kölcsönözte, a Friends/Jóbarátok sorozatban Lelani Mayolanofavich karakterét és az Angyali érintés "With God as My Witness" epizódban Alyssát játszotta. Ennyi szerep mind elég volt a hollywoodi producereknek, hogy belássák ez a fiatal színésznő tud valamit – azaz érdemes komolyabb szerepekre is szerződtetni.

Következőnek 2002-ben a Kémkölykök 2-ben, és 2003-ban a Kémkölykök 3-D - Game Over című gyerekfilmekben láthattuk, ahol Gerti Giggles bőrébe bújt. A lányt a filmben lófarkakkal láthattuk, és ennek külön jelentése van, hiszen ezekkel tud repülni, és le tudja győzni a gazfickókat. A filmnek akkoriban óriási sikere volt, és 197 millió dollár bevételt hozott a készítők asztalára.

2005-ben a Lilo & Stitch 2 - Csillagkapuban, valamint a Karácsony, ami elmaradt animációs mesefilmben kölcsönözte a hangját. Az utóbbiban annyira nem aprózták el, hogy Emily mellett olyan sztárok szinkronizáltak, mint Brenda Song, illetve Dylan és Cole Sprouse, akik akkoriban szintén a Disney-nél dolgoztak.

 


HANNAH MONTANA – VILÁGHÍRNÉV MEGSZERZÉSE

 

2006-ban, mindössze 13 évesen a Disney Channel Hannah Montana sorozatában megkapta Lillian "Lilly" Truscott/Lola Luftnagle szerepét. Ez hozta meg a lánynak a sikert, amivel befutott a többi szereplővel együtt. A sorozatban a főszereplő, Miley Stewart (Miley Cyrus) legjobb barátnőjét alakítja Lillyként, Lolaként pedig Hannah Montana legjobb barátnőjét, illetve Oliver Oken (Mitchel Musso) barátnője a harmadik és a negyedik évadban. Az itt való alakításáért Young Artist-díjra jelölték 2007-ben. A sorozat alatt nagyon jó barátokra tett szert Miley Cyrus, Mitchel Musso, Jason Earles és Moises Arias személyében.

Érdekesség, hogy a 2006-os Hannah Montana ruhakollekció néhány darabját róla mintáztak, és az ő képeivel hirdették, valamint még barbie babát is formáztak róla. 2009-ben a Zack és Cody a fedélzeten cím szintén Disney sorozatban Lillyt/Lolát játszotta Miley Cyrusszal együtt, illetve még olyan alfilmekben/rövidfilmekbe játszotta őt, mint a Wish Gone Amiss, That's So Suite Life of Hannah Montana és a Wizards on Deck with Hannah Montana. Maga a Hannah Montana című sorozat négy évadot élt meg.

 


FŐSZEREPEK FILMEKBEN

 

Részt vett a Disney Channel Játékokon: 2006-ban a zöld csapatot, míg 2007-ben pedig a sárga csapatot erősítette. 2007-ben a Shorty McShorts' Shorts-ban láthattuk két epizódban Kelly bőrébe bújva láthattuk, bár sajnos a sorozatot nem szinkronizálták le magyar nyelvre. R. L. Stine 2007-es A szörny, akit hívtam filmjében Cassie Kellert, avagy egy goth stílusú lányt alakított, akinek szembesülnie kell a mi világunktól eltérő másik világgal - pont a kedvenc napján, Halloween éjszakáján. A filmben a szintén Hannah Montanából ismert Cody Linley oldalán játszott.

2007-ben kapott egy nem színészethez kötődő felkérés, és végül aláírt egy szerződést a Smart Girls Rock országos kampánnyal, ami a New York székhelyű Vanilla Star farmer márka indított útjára. A farmereket, amelyeket Emily reklámozott igazán csajosnak, és kicsit bohókás punk stílusúnak tituláltak.

A Grammy díjátadón egy interjú keretében elárult néhány információt a következő filmjével kapcsolatban, és ez igaznak minősült, hiszen 2008-ban szintén egy főszerepet kapott a Focianyuban Missi Pyle és Dan Cortese mellett. Itt egy olyan 13 éves foci-mániás lányt alakít, aki elvesztette az édesapját, és az anyukájával elhidegült a kapcsolatuk, és ő bármit megtudna tenni, hogy a lánya kedvébe járjon. Érdekesség, hogy ebben a filmben szerepelt Eugene, Emily édesapja, aki Marty szerepét játszotta.

Egy évre rá, 2009-ben az Apurablókban kapja meg Melissa Morris főszerepét. Ebben, a szintén gyerekeknek szóló filmben egy olyan lány bőrébe bújik, akinek az apukája író, és épp a több hónapja tervezgetett kirándulásukon járnak, mikor beugranak egy lepukkant hotelbe a könyvének dedikálására, viszont az őrült rajongói elrabolják a lány apját, s később igazi, bár tökkelütött bűnözők kezébe kerül az apja-lánya páros. A filmben David Henrie, Jason Earles, Moises Arias és az igazi apukája, Eugene Osment (Mr. Walsh) oldalán játszik. Ennek 2009 februárjában volt a premierje. Időközben olyan tinédzsereknek szóló amerikai magazinokban láthatjuk a címlapon, mint a Twist, J-14, Bop, vagy a Popstar.

 


KISEBB JELENTŐSÉGŰ-, ILL. SZINKRONSZEREPEK IDŐSZAKA

 

2009-ben a Hannah Montana: A filmben játszotta Miley Stewart pajtását, Lilly Truscottot. Ahogy a sorozat, ez a film is nagy sikert aratott. Emily/Lilly magyar szinkronhangja a Barátok Köztből ismert Kardos Eszter. 2010-ben pedig a Jonas című sorozat második évadjának a 11. részében David Henrie-vel vendégszereplőként tűntek fel saját magukként. Bár Emilyt csak pár másodpercig lehetett látni, a Jonas sorozatnak a vicces jelenete megadta a hangulatát. Egyébként nagyon jó barátja Jonaséknak, de a zenéjüket nem annyira kedveli.

2011-ben a Gazdátlanul Mexikóban 2., 2012-ben a Beverly Hills Chihuahua 3: Viva La Fiesta!, illetve 2010-től pedig 10 epizódon keresztül Kendall Perkins hangját kölcsönzi a Kick Buttowski: A külvárosi fenegyerek című sorozatban.

 


CYBERBULLY – EGY ÚJ FEJEZET A FILMES KARRIERJÉBEN

 

A Hannah Montana után sokaknak érződött, hogy úgy, mint a társai, ő is el akart szakadni a Disney-től. Ez így is lett, végleg szakított a csatornával, ugyanis más csatornáktól is kapott felkérést, és a HM lezárta után nem láthatjuk őt Disney filmekben, sorozatokban.

2011-ben óriási sikert aratott az amerikai ABC csatorna Cyberbully című filmje, amely az internetes zaklatások elleni "Delete Digital Drama" kampányhoz tartozik. A filmet 2011. július 17-én mutatták be. Em Taylor Hillridge-et játszotta, aki a szerencsétlen lány: míg felhőtlenül örül a születésnapjára kapott laptopnak, majd később regisztrál egy közösségi oldalra, és innentől kezdetét veszi az őt érő zaklatások - avagy 180 fokos fordulatot vesz az élete, amíg el nem határozza, hogy öngyilkos lesz.

Emily azt nyilatkozta, hogy szörnyű kín volt egy ilyen lány bőrébe bújni, hiszen ha még fikció is a történet, de ilyenek akkor is megtörténnek a mindennapi világban. Ez egy olyan virtuális lábnyom, amit nem lehet eltüntetni. A forgatások minden napján sírt, és nagyon megérintette, mikor találkozott olyan emberekkel, akik átélték ezt a szörnyűséget, akit ő el kellett, hogy játsszon. Sokak szerint egy díjat is érdemelne a roppant élethű alakítása a filmben, ahol Kay Panabaker és Kelly Rowan oldalán játszik.

Mindkettőjükkel nagyon jó barátságot kötött, és Kelly arra is öszönözte, hogy éljen vegán életmódot, amit nehezen, de sikeresen be is tudott tartani. 2012-ben egy Michelle Cho megbízásával kapott egy levelet a PETA szervezettől, amiben egy ajándékcsomag keretében megköszönik, hogy áttért erre az életmódra. A PETA szervezettel nagyon jó barátságot kötött, mint több más sztár is. 2012-ben például részt vett a szervezet állatok jogaiért szóló eseményen is.

 


KISS ME – ÚJABB FILMES MUNKA

 

2013-ra ígérik a Kiss Me című filmet, amit 2012 elején kezdtek el forgatni. Ez a film szintén egy dráma, s Emily karaktere, és a megjelenés időpontja is egyelőre tisztázatlan. A filmben Jenna Fischerrel, Rita Wilsonnal és Sarah Bolgerrel játszik együtt. Az utóbbival nagyon jó barátnők lettek, sőt, mi több a Twitter közösségi oldalán még "testvérének" is nevezte. Minden bizonnyal egy életre szóló barátságot kötöttek, ami Emily számára biztosan nem okoz gondot, hiszen rendkívül barátságos lány.

 


ÉNEKESI PÁLYA KEZDETE
FILMEK, SOROZATOK SOUNDTRACKJE

 

Mindig is szeretett énekelni, és megkönnyítette a helyzetét, hogy édesapja mindig, s minden helyzetben biztatta, és támaszt nyújtott számára. Arra biztatta, hogy érdemes belevágnia ebbe a szakmába, és átadni azt az embereknek, amit ő érez. Ezért is döntött később a zenélés mellett is. Kezdetekben csak filmekhez, sorozatokhoz vett fel dalokat, de később saját szerzeményekkel is büszkélkedhet. 2008-2010-ig a Walt Disney, 2010-2012-ig a Wind-up kiadónál dolgozott, jelenleg pedig a Columbia kiadónál munkálkodik, és dolgozik az új zenéjén.

A 2006-os Karácsony, ami majd elmaradt filmhez számos dalt vett fel, mint a Don't Ya Just Love Christmas és a One Day. 2007-ben Billy Ray Cyrus You've Got a Friend c. dalában vokálozott, ami a Home at Last albumára került fel az 50 éves country énekesnek. A szörny, akit hívtam című filmjéhez, amihez egy előkelő főszerepet játszott, az I Don't Think About It számot vette fel, amely a The Haunting Hour Volume One soundtrack lemezre került fel. A dalhoz egy videoklip is készült, amely a film DVD-jén is szerepelt, s ennek a Cartoon Networkön volt a premierje. A klipbe Emilyt mutatják, miközben a stúdióban veszi fel a dalt, valamint a klipben láthatunk néhány kulisszák mögötti jelenetet, számos videót róla, illetve a filmből néhány jelenetet.

Emily Mitchel Mussoval együtt az If I Didn't Have You című számnak a feldolgozását énekelték fel, ami nem sokkal később felkerült a DisneyMania 6 lemezre. A remake számhoz készült egy videoklip is - Emz és Mitchel szereplésével, amin azt mutatják be, hogy milyen jó barátok. Ezt viszont nem kellett eljátszaniuk, ugyanis a Hannah Montana óta tényleg nagyon jóba lettek, és bármikor találkoznak, egy öleléssel köszöntik egymást.

Valamint szintén feldolgozta a Once Upon a Dream című számot a Disney számára, a Csipkerózsika platinalemezének az 50. évfordulójára. A dal 2008. szeptember 12-én debütált a Disney Channelen. Ehhez a számhoz is készült egy zenei videoklip. Következő dala, amit egy film miatt énekelt fel stúdióban, az a Hero in Me című szám, amit az Apurablók című filmhez vett fel. Ez a Disney Channel egyik válogatásalbumán, a Disney Channel Playlist-en 2009. július 9-én jelent meg.

2011. július 12-én jelent meg a Drift (Sodródás) című száma, amely a Cyberbully című filmhez készült. A számot kislemezként adták ki, és ebben arról énekel, ami legfőképpen a film témája: a dal nem túl tartalmas dalszövege mégis megérinti a szívünket, miközben elmondja az élet fájó igazságait, ahogy egyről a kettőre lesodródunk az útról.

 


EP ALBUMA
ALL THE RIGHT WRONGS

 

A 2008-as Grammy díjátadó színfalai mögött elárulta, hogy az Eve 6 csapattal írja a saját számait. Szintén 2008-ban a Half Taft Blue interjújában elárulta, hogy egy EP lemezen dolgozik, amelynek a címe All The Right Wrongs lesz, és ez az album jelentősen különbözni fog az eddigi Disney pop dalaitól, hiszen a legtöbb dal fő stílusa indie rock lesz.

A lemezről az All The Way Up című szám 2009 augusztusában a Disney Radion debütált, míg a videoklipnek a megjelenésére 2009. december 12-én került sor. Később az albumon lévő dalait úgy írta le, mint "határozottan pop, egy kis alternatív rockkal fűszerezve". Az albumon Tom Higgensonnal, Max Collinsszal, Tony Fagensonnal, Toby Gaddel és Mandi Perkinsszel dolgozott együtt.

2009 szeptember 18-án megosztotta a Twitter-oldalán, hogy mely számok lesznek hallhatóak az All The Right Wrongs c. albumán. A lemez végül 2009. október 26-án jelent meg hivatalosan hat számmal, és két bónusz trackkel. Az ATRW albumról végül a második kislemez a You Are the Only One lett, mely 2010. február 16-án debütált, s ennek a videoklipje három nappal a a dal megjelenése után, február 19-én jelent meg. Szintén 2009-ben elkészült a hivatalos oldala officialemilyosment.com címen.

A lemezét olyan helyeken promotálta, mint a Much Music MuchOnDemand műsora, vagy mint az Ontario-i Markville Bevásárlóközpont. A Push Play együtessel 2009. november 12-től november 28-ig tartó turnén szintén az All The Right Wrongs lemezét promotálta. Eközben, a koncerjein Emily énekelt, a Push Play pedig a háttérzenét csinálta, de viszonzásképpen Emily is szerepelt a Push Play "Midnight Romeo" című daluknak a videoklipjében, amely 2009. augusztus 26-án jelent meg. 2009. december 10-én pedig bejelentette, hogy 2010. január 7-10-ig egy 4 helyszínből álló kanadai turnéra készül, ami ez neki nagy dolognak számított, hiszen eljutott a Disney-s popdaloktól - amik felkerültek egy válogatáslemezre -, egészen odáig, hogy turnéra is induljon a Push Play együtessel.

 


ELSŐ ÖNÁLLÓ STÚDIÓALBUMA
FIGHT OR FLIGHT

 

2010 március 24-én bejelentette a Good Day NY műsorban, hogy a debütáló stúdióalbuma előreláthatólag 2010 nyarán jelenik meg. A Let's Be Friends című száma az albumról 2010. június 7-én debütált a JSYK.com nevű oldalon, majd egy nappal később megjelent a boltokban, illetve az internetes letöltőoldalakon is. Ennek a videoklipje 2010. augusztus 23-án jelent meg. Június 3-án bejelentették, hogy az album kiadása eltolódik, és ősszel jelenik meg. Ez így is lett, ugyanis Amerikába 2010. október 25-én már megvásárolhatták Emily új albumát a szerencsés rajongók. Az albumról a következő kislemez a Lovesick. Ez 2011. február 4-én jelent meg, míg ennek a dalnak a klipje 2010. december 16-án.

A Lovesick-hez készült egy rajongói verzió is, amely azt foglalja magában, hogy Emily egy videóban hívta fel az egész világ körül a legnagyobb rajongóit, hogy készítsenek magukról egy képet, ami majd be fog kerülni a fan-verzióba. A lényeg az volt, hogy a képeken fanok kifejezik, hogy mennyire szeretik a dalt, vagy csupán epekedő stíusú képet küldtek el. A felhívásra a világ körül jelentkeztek emberek - így Magyarországról is küldtek be képet, akik természetesen viszont láthatták a nevezett képüket a klipben. Emily ezzel szerette volna megköszönni az elszánt rajongói támogatását, akik persze nagyon örültek, hogy benne lehetnek a videóban, ami 2010 decemberében jelent meg.

A Let's Be Friends dalon kívül - ami Emily szerint is egy butuska dal, ami mindig táncra perdíti -, az albumon szereplő dalok valójában nagy jelentést hordoznak. Maga az album címe (Fight or Flight/Küzdj vagy menekülj) is megmutatja, hogy milyen magasra törő célokat tűzött ki maga elé. Az 1-800 Clap Your Hands című számot egy repülőn írta, s ez az összetartásra ösztönöz minket, míg a Get Yer Yah's Yah's Out tisztelgés a Rolling Stones előtt. Az All The Boys Want és a Double Talk számok pedig Emily harcias oldalát mutatják be, amit bevallása szerint az anyukájától örökölt. A Marisol az egy ballada, amit Schlesingerrel írtak közösen. Ha valaki meghallgatja ezt a számot, akkor Emily azt szerette volna elérni vele, hogy az illető teljesen más világba kerüljön vele.

A You Get Me Through c. számot az anyukájának írta, aki sírt, s nagyon meghatódott, mikor először meghallotta a dalt, de ez nem is csoda, hiszen Theresa tanította meg őt gitározni, és szerette meg vele a zenét, így Emily szerint az édesanyja megérdemel egy dalt neki címezve. A záródal, a Gotta Believe In Something pedig a Bonnie & Clyde típusú mesék bankrablásainak után történő menekülésekről szól. Emily szerint ha hiszel valamiben, akkor nem számít mi a helyzet, csak tegyél érte. Ebben a számban használja a "hihetetlen" szót is, amire már rég vágyott, hogy kimondja egy saját szerzeményű dalában - vallotta be Emily azzal együtt, hogy szeret titkokat elrejteni a lemezébe, amiket ha minél többször hallgatjuk meg, akkor azokra rá fogunk jönni. A korongról mégis a legsikeresebb dal a Let's Be Friends, illetve a Lovesick dala lett.

Az albumát Németországban promotálta a The Dome 55 műsorban a Let's Be Friends című számmal, ami kétség kívül playbackről ment, ami nem vall Emilyre, valamint a kanadai Toronto Breakfast Television műsorban, melyben a számai akusztikus verzióját adta elő. 2010 március 7-én indult neki a Clap Your Hands Tour nevezetű turnéjának, ahol minden állomáson 9 számot adott elő, s nem csak a Fight or Flight albumáról, hanem az All The Right Wrongs EP lemezéről is énekelt dalokat. A tavaszi turné május 2-án ért véget. Ez volt az első önálló turnéja. Egy interjúban megemlítette, hogy imádja ezt az életet, és mindent amit ezzel jár, valamint minden este más-más városba eljutni. 2011-ben a turnéja után felvették a Los Angeles-i Occidental Főiskolára.

 


ÚJ ZENE A KÖZELJÖVŐBEN:

 

2011. május 10-én megjelent a Josh Ramsay-vel énekelt közös daluk, a Hush. Ez a dal felkerült a Billboard Top 100 eladási listára is, ami a 90. helyig jutott el. A dalról azt pletykálták, hogy rajta lesz Em következő albumán, de ezt senki nem jelentette be, vagy erősítette meg hivatalosan.

Emily 2012 júniusában bejelentette, hogy otthagyta a kiadóját, és immáron a saját útját próbálja járni a bandjával a Columbia kiadónál. A főiskolán megismerkedett egy Dan nevű sráccal, akivel nagyon jó barátokká kovácsolódtak, és vele szeretne közösen zenélni. Elmondta, hogy nehezebb, és lassabb idő, de legalább olyan zenét fog játszani, amiről mindig is álmodott. Szóval a harmadik albuma egy country albumnak ígérkezik, amelyben a legtöbb számát folk, bluegrass és indie stílusban szeretné előadni, de a rajongóitól türelmet kért, hogy szépen várják ki, míg a bandájával jutnak valamire.

 


MUNKÁJÁNAK GYÜMÖLCSEI
DÍJAK, JELÖLÉSEK

 

1999: Young Artist Award - jelölés - A tél vége
2003: Young Artist Award - jelölés - Kémkölykök 2: Az elveszett álmok szigete
2008: Young Artist Award - jelölés - Hannah Montana
2009: Teen Choice Awards - jelölés - Hannah Montana: A Film
2009: Teen Choice Awards - megnyerte - Hannah Montana
2010: People's Choice Awards - jelölés - Hannah Montana: A Film
2011: The U.G.L.Y Awards - megnyerte - Cyberbully
2012: 2012 Prism Awards - megnyerte - Cyberbully

 


ÉRDEKESSÉGEK
TUDTAD, HOGY...?

 

... Rajongói az "Osminator" névre hallgatnak, akik nem csak egy albuma megvásárlásával, hanem olyan közösségi oldalon, mint a Facebookon vagy a Twitteren is naprakészen támogatják őt?
... Magánéletét sosem teregette ki közszemlére, így ezt mindig a médiától elzárva féltve őrizte?
... Van egy teacup poodle kutyája, Luna, illetve a családjában van két golden retriver is?
... Szeret süteményeket készíteni? Főleg aprósüteményeket, de piskótát és lángost is szokott.
... Emily ötéves korában szerepelt először egy tévéreklámban?
... Szívesen köt szabadidejében, sőt Mileyt is ő tanította meg kötni?
... Felnéz Audrey Hepburn színésznőre?
... Az álomautója egy kicsi bogárhátú, VW Beetle?
... Akitől autogramot kérne valaha, az Jake Gyllenhaal?
... Ha repül, mindig magával viszi a párnáját. Erre már sokszor láthattunk példát lesifotókon is?
... Szeret reggelit csinálni a családjának?
... 2006-ban még nem csókolózott, mert a tökéletes időre várt?
... 2011. február 14-én, azaz valentin napra kapott egy halat, aki a Leeloo nevet kapta?
... Már elég régóta van jogosítványa, és jelenleg van egy fehér színű Ford Mustang autója, amivel gyakrán jár megjelenésekre is, vagy a barátaival utazgatni?
... 2010. december 14-én a hivatalos oldalán válaszolt a szemfüles rajongók kérdéseire? Legtöbben a Fight or Fligh albumával, és az akkoriban forgatott klipjével kapcsolatban kérdezték (Lovesick).
... Szeret focizni, golfozni, snowboardozni, kirándulni, túrázni, hegyetmászni, dalokat írni, gitározni?
... Sokszor hasonlítják össze Carrie Underwood énekesnővel is, akinek valójában nagyon szereti a zenéjét?
... Imádja a Breaking Bad/Totál szívás című sorozatot?
... Többször változtatta a hajszínét: 2011 első felében a tarkója felett vörösre festette a haját, valamint decemberben pedig az egész haját barna színűre festette, amivel nagy feltűnést keltett a médiában?
... A Cyberbully film hatására a legnagyobb kívánsága az lenne, hogy megszüntesse az internetes zaklatásokat?


TÉNYLEG TUDNI AKAROD?
– AVAGY A KEDVENCEI

Kedvenc szín: baba kék, rózsaszín
Kedvenc sport: Futball, snowboard, golf
Kedvenc kinti tevékenység: a strandra menni
Kedvenc együttes: Radiohead, The Monkees, The Beatles
Kedvenc étel: raviolik
Kedvenc időtöltés: kreatív iparművészet
Kedvenc külföldi állam: Új-Zéland
Kedvenc évszaka: nyár
Kedvenc napszak: dél
Kedvenc tantárgyai: irodalom, angol, történelem
Kedvenc állat: panda
Kedvenc hang: az óceán hullámzása
Kedvenc színész, színésznő: Tom Hank, Audrey Hepburn
Kedvenc film: Reggeli Tiffanynál, A régi környék, Majdnem híres
Kedvenc filmes műfaja: Turner klasszikusok
Kedvenc tulajdona: Gyöngy fülbevalók, amit az apja vette Tokióban, Japánban
Kedvenc rajzfilm: A Simpson család
Kedvenc mutatvány: Lógni egy szirt mellett (Spy Kids 2)
Kedvenc könyv: Twilight, Harry Potter
Kedvenc énekes: Matthew Bair, Kurt Cobain, Jimi Hendrix, David Bowie, Thom Yorke
Kedvenc Disney karakter: Minnie Mouse
Kedvenc müzli: Granola, Honey Oats